Bana Yeni Bir Ben Lazım

Saplantılı Aslı aşkımdan vazgeçebilmek için başvurduğum yollar beni ona daha da çok  bağlıyor. Bilmiyorum, belkide tanıştığım her kadında onun özelliklerini arıyorum. Onun gibi bakabilmesini, onun gibi bana neşe kaynağı olabilmesini, bana muhtaç olduğu günlerdeki sevimliliğini..

Kiminle konuşmaya başlasam saçma sapan sorularla boğuyorum. Benden kaçmalarını sağlamaya çalışıyor belkide bilinçaltım.  Bu yüzden hiçbir mesafe kaydedemedim yalnızlığımı aşmak konusunda. 

Erkekler boşuna demiyor "kadın milletini anlamak mümkün değil" diye. Bende anlayamıyorum hemcinslerimi. Velhasıl geçen gün bir müddettir arada yazıştığım bir bayanla buluştuk. İçkiyi sevmediğimden yazışırken bahsetmiştim ama o buluştuğumuz yere geldiğinde neredeyse sarhoştu. Ki o derece sarhoş olabilmek için oldukça erken bir saatti. Oturduğumuz dakikadan itibaren dert yanmaya başladı. Ben iyi bir dinleyici olduğumu düşünüyordum onunla tanışına kadar. Hayatta ne varsa hepsinden şikayetçiydi, garsondan, güneşten, sıcaktan, soğuktan, ailesinden, arkadaşlarından vs vs.. O kadar hayattan bıkkın bir hali vardı ki beni de baymak üzereydi. Fazla dayanamadım , kalkalım dedim. Arabayla onu evine bırakmayı teklif etme gafletinde bulundum duymadığım laf kalmadı. Meğer kafasında çoktan bizi bir çift olarak kurgulamış ve evime gelmeyi planlamışmış. 

Oysa yazışırken çok farklıydı, sakin, entellektüel, hayat dolu ve ciddi. Onu bu hale sarhoş olması mı getirdi yoksa gerçek hali bu da internet ortamında kendini farklı göstermeye mi çalışıyordu bilmiyorum. Ama umarım sarhoş olduğu içindir. Biraz önce mesaj atmış, konuşmak istediğini söylemiş. Emin değilim, acaba ona ikinci şans vermeli miyim?

5 yorum:

  1. depresif bi kişiliğim olmasına rağmen bunu kendi içimde yada yalnız kaldığımda yaşamayı tercih ederim ve herşeyden şikayetçi olmak yerine anı yaşamak gayet makul görünür bana.ve hayata olumlu bakmak yerine sürekli yakınıp duran kimselerden zerre kadar hazetmem Sena.herkes ikinci bi şansı hakeder derim ben. her ne kadar nette kendini farklı olarak göstermiş olma ihtimali olsa bile...
    ikinci de emin olmuş olursun hem.

    YanıtlaSil
  2. bir süre ağırdan almak istiyorum onu. neticede belkide benim hatamdı, sonuçta kime baksam aslıyı arıyorum. belki farklıdır o halinden, belki iyidir ama ben ona karşı dürüst değilim ki.. biri beni başkasını unutmak için kullansaydı bu doğru olur muydu diyorum kendime. bir taraftan da unutmak için birşeyler yapman lazım diyorum. arada kaldım yani.

    YanıtlaSil
  3. Arada kalmalar kötüdür. Ama bir yerden başlamak lazım kesinlikle. Yine de herkesin ikinci şansı hakettiğini düşünmüyorum açıkçası. Aynısını bir başkası bana yapsaydı O'nu orada bırakırdım gibime geliyor. Karar senin...

    YanıtlaSil
  4. Başlamak ama nerden, nasıl hangi enerjiyle? O arkadaşı çıkardım hayatımdan. Sanırım o da anlayışla karşıladı. Umutsuzca yoluma çıkacak başka birini bekliyorum şimdi. :(

    YanıtlaSil
  5. Emin ol umutsuzca gelip sana çarpacak kişide en az Senin kadar umutsuz olabilir. :(

    YanıtlaSil