Mimli Oldum :)

Karamel beni mimlenmişler alemine katalı neredeyse 1 hafta olmuş ama o süreçte ben hayal aleminde turladığımdan farketmemişim. Döndüm dünyaya, günlerdir okumadığım yazıları okudum, sıra geldi cevaplamaya.

Efenim ilk mimimin böyle sevdiğin çiçek, böcek, şarkı gibi şeyler olacağını düşünürdüm hep. Lakin unutmaya çalıştığımız anları hatırlatmak istemiş bize Karamel.

Hayatınızda en utandığınız an konusunda düşünün ve bizimle paylaşın.
Neyin beni daha çok utandırdığına karar vermem gerçekten uzun sürdü. Kötü anılarımı hafızamın unutulacaklar kısmından tek tek çıkartmam gerekti. Bir kısmını çıkartmamak içinse elimden geleni yaptım. Sanırım beni hala en çok utandıran an ortaokul yıllarımda gerçekleşti. İlk içki denememdi, sonrasında bir daha içmedim zaten. Üç genç kız bir arkadaşın evinde toplanmış ucuz bir viskiyle ergenliğe girişimizi kutluyorduk. Bir bardak sonra bir bardak daha derken alışkın olmayan bünye kendini saldı. Arkadaşlarımın da benden iyi durumda olduğu söylenemezdi. Gecenin devamında tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum ama bir ara balkonda biriyle samimiyeti ilerletmiş bir haldeyken aşağıdan adımın söylendiğini duydum. Ablam sokakta beni almaya geldiğini söylemeye çalışıyordu ama gördüğü manzara karşısında sesi pek de çıkamamıştı. Uzun bir müddet göz göze gelemedim, hala da çeşitli imalarda bulunur ve ben yerin dibine geçerim.

Şimdiki aklın olsa yine utanır mıydın?
60 yaşıma da gelsem ablamın beni o halde görmesinden utanırım sanırım.

O olayı avantaja çevirebilme pratikliğin olsaydı ne yapardın?
Avantaj, yok kardeşim o kadar pratik ve zeki değilim.


Bu mim için Karamele teşekkür ediyor, kötü günleriyle yüzleşme cesareti olan tüm arkadaşlarıma havale ediyorum.

4 yorum:

  1. Bu benim de cevapladığım ilk mimdi. :)

    YanıtlaSil
  2. İlk mimimiz vatana millete hayırlı olsun.
    Bizi çiçekli böcekli mimlemeyen kaderin böylesine orhan baba'dan gelsin: yazıklar olsuuuuuuunnnn. :))

    YanıtlaSil
  3. Laf aramızda, çiçekli böcekli genç kız anketi minvalinde soruları sevmem ve yanıtlamaktan sıkılırım. Karamel'e kredimden ve o an canımın yazmak istemesinden yazdım. ;)

    YanıtlaSil
  4. Bu mim bana hatırlamak istemediğim şeyleri hatırlattığından belki de huzursuz oldum. Ama çiçek, böcek işin şakası tabi :)

    YanıtlaSil