Patron-Eleman İlişkisi



Eğer benim gibi bir çalışanım olsaydı kesinlikle işten atardım..
Hiçbir işi aksatmasam da fena halde tembel ve kibirli olduğum, sürekli patronumun iş yapma tarzını eleştirdiğim ve salak olduğunu düşündüğümü belli etmemeye çalışsam da beceremediğim için kovardım kendimi.
Allaha şükür benim patronumda o kadar cesaret yok. Yada yerime koyacak eleman bulamıyor, bulacaklarının da benden beter olmasından korkuyor.

Her geçen gün babama benzediğimi daha bir farkediyorum. Onun da salak bir müdürü vardı ama salaklığını yüzüne vuran tek babamdı. O yüzden bir türlü istediği terfiyi alamadı ve emekli oldu.

4 yorum:

  1. Kızım,
    Önünde baban gibi bir örnek varken neden ders almazsın. Böyle gidersen terfi alamamayı bırak sakalların çıkacak. Senin gibi kızların annelerini örnek almaları lazım. Patronunu takıntı yapma. Bırak adam gönlünce hatalar yapsın. Patron (hata) yap yapa büyür öyle değil mi?
    güzin abin

    YanıtlaSil
  2. Sevgili güzin abi,
    İşini kaybetmek, terfi alamamak veya patronumla sorun yaşamak gibi bir kaygım yok çok şükür. (babam sağolsun :P )
    Ben %10 kapasite ile çalışıyorum o bile çok geliyor gözüme. Bu sahtekar adama daha falzası olmasada olur.

    YanıtlaSil
  3. genelde patronlar senin canını çıkardığı halde gene de memnun olmazlar ama seninki anlaşılan korkuyor o zaman.ya da sen farketmiyorsun gösterdiğin performansı?

    YanıtlaSil
  4. Bu işi kurarken ortaklık vaadinde bulunmuştu, bende ciddi özveri gösterdim ve şuan geldiği yerde olması için tüm bağlantılarımı kullandım. Bırakın ortaklığı kuru teşekkürden mahrum kalınca boşverdim herşeyi. Sanırım o ben olmazsam bağlantılarımı da yitireceğinden korkuyor. Yada ona rakip olacağımdan. O yüzden sesini çıkartmıyor.

    YanıtlaSil