Saçmalamalar


Arada bir birilerinin bana saçmalamayı bırak demesi lazım. Düşünmeden konuştuğum zamanlar masanın altından tekmeleyip gözlerini çıkarırcasına bakması, beni durdurması lazım. 
Nerden estiyse bugün önümüzdeki hafta için 10 kişilik misafir davet ettim! Manyak mıyım, neyim? Düşünmeye başladığım an yaptığımın bir saçmalık olduğunu fark ettim ama artık çok geçti. Neredeyse hiç tanımadığım insanları iftara davet ettim yaa. Hem de öyle 2 çeşit yemek olsun da gerisi önemli değil diyecek kimseler bile değiller. Şimdiden stresi sardı, ne yapıcam, ne yediricem, nerede yediricem.. Ya benim evimde 2 kişinin zor sığdığı bir mutfak masasından başka bir yerim yok ki.. Tabağım, kaşığım, çatalım yeter mi onu bile bilmiyorum. Neden birden böyle coşup cömertleşip saçma kararlar alıyorum bilmem ki.. 
Allah yardım ede de rezil olmadan çıksam işin içinden.
Bu haftayı portakal ağacı başta olmak üzere bilumum yemek bloglarında geçireceğim sanırım. Hadi hayırlısı..

2 yorum:

  1. hahahah:)) ramazan çarpması diyoruz biz buna:) Ramazan ayı gelince tv deki hocaefendilerin de etkisiyle insan gaza gelip cömertleşebilir. geçer yakında:) bence mücver yap hem de kabaklı:)) yemeklerini beğenmezlerse eşek hoşaftan ne anlar sözüyle ya laf sokabilir ya da teselli bulabilirsin:))kolay gelsin şimdiden.

    YanıtlaSil
  2. cık, kabak yemekleri ile hiç aram yoktur. kokusuna bile katlanamam.
    en kötü ihtimalle dışarıdan bişeyler söylicez artık :)

    YanıtlaSil