who cares


geçenlerde popüler kültürün son ögelerinden biri olan onedio sitesindeki bir yazıda küfretmenin zeka seviyesi veya kelime bilgisi ile bir alakasının olmadığı hatta kelime bilgisi ve IQ seviyesi daha fazla olanların daha hızlı ve yaratıcı küfürler edebildiğine dair bir yazı okumuştum.
insanlar yememiş içmemiş bu konuda br çalışma yapmışlar. tabi bilim insanı olmak bunu gerektirir onlar ne yapsın. velhasıl eldeki verilere bakılarak küfretmenin acıyı da azalttığını ifade etmişlerdi.
son zamanlarda bilimsel veriler üzerinde o kadar çok çalışma yapıyorum ki içimden sadece bu yazıya da küfretmek geliyor.
hayaller hikaye, gerçekler siktiriboktan.
sık sık küfrediyorum artık. küfretmediğim zamanlarda ise dua ediyorum.
kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama başıma kötü şeyler gelme ihtimalinden de ölesiye korkuyorum. hani bir film olsa yaşadığım, şuan başrol oyuncusu dolabın içerisinde göz yaşlarına boğulmuş bir durumda gök yüzünden bir ışık bekliyor olurdu.
neyse, birgün iyi şeylerde olacak. o günleri beklemeye devam edelim en iyisi. nereye kadar, ne zamana kadar bekleriz bilmiyorum ama bekleyeceğiz...

3 yorum:

  1. Senaaaaaaaaa.....!!!! Seni burda gördüğüme gerçekten de çok şaşırdım vallahi ama bir o kadar da sevindim hatta sana mail bile atmıştım çok zaman önce :)

    tekrar hoşgeldin geri :)

    YanıtlaSil
  2. bad-ı saba.. yani bad-ı saba olmalısın.. ben bile şaşkınım kendimi hala burada bulmaktan, senin şaşırman da oldukça normal.. umarım iyisindir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mail adresin var mı? ordan yazışsak ne dersin? ben iyiyim ama çok şaşkınım tabi tekrar yazacağını düşünmüyordum seni görünce inanılmaz derecede mutlu oldum eski bir dosta denk gelmişim gibi :)

      busaattenerdengeldiyse@gmail.com

      Sil