Loving Annabelle


Yine bir lezbiyen filmi ile karşı karşıyasınız. İşim gücüm olmadığından, bir kısım yunan dostlarımızın bloglarında sunduğu rapid linklerinden zilyon çeşidini download edip sabahlara kadar bu çeşit filmler izlediğimden sizlerle de bunları paylaşıyorum.

Bu filmimizde klasik bir öğrenci-öğretmen ilişkisi gözler önüne serilmekte. Her ne kadar etik olarak kınasakta ilk gençlik yıllarımın baağğğyan öğretmenleri arasında daldan dala konan kalbim konuya kendini çok yakın hissetti ki ayrı bir sevgisi mevcut bu filme.

Yıldızlarımız öğretmen rolünde Diane Gaidry ve aşık öğrenci rolünde Erin Kelly. Filmin fanları genel olarak Erin Kelly'i çok hoş bulmuşlar ama ben Diane ablamın hastası olmuştum. (Mature seviyorum herhalde :P )

Filmimiz ne yazık ki mutsuz sonla bitiyor, ama yönetmen ablamız Katherine Brooks bizim gibi kalbi kırıkları düşünüp DVD'ye birde mutlu son eklemiş. He DVD'yi nerden bulucaz derseniz uğraşmayın derim. Her ne kadar kapsamlı video dünyası yasaklı olsa da, türk milletinin yasakları alt etmedeki başarısını herkes bilir. Alternete Ending yazar, aradığını bulur. Oldu mu cicilerim?
Loving Annebelle'in diğer lezbiyen içerikli filmlere göre daha kaliteli bir yapım olduğunu söylemeliyim. Oyuncu kadrosu, çekimler ve müzikler oldukça güzel. Müzik demişken, Lindsey Harper - All Over Me demiş, iyi ki de demiş. En sevdiğim şarkılar arasına girdi diyebilirim.

Çok ayrıntıya girmeyeceğim, arzu eden google amcaya izleyebilir miyim diye sorar. Ama ön gösterimimizi Lindsey Harper - All Over Me şarkısı eşliğinde filmin aşk-meşk sahnelerini dinleyebilir, izleyebilir, ateşlenebilirsiniz. Too hot :D

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder