Amerikanın En Komik Kadını: Ellen DeGeneres


Ellen şu zamana kadar beni en çok güldüren komedyendir. Gerek dizileri, gerek şovu, gerekse stand up programlarını izlerken kahkahalarımla komşularımı rahatsız etmişliğim çoktur.

Dün gece de geç vakitlere kadar "come out" dizisi "Ellen"'i izlerken blogda ondan bahsetmemenin eksiklik olacağını düşündüm. Çünkü kim olduğunu saklamayarak kariyerini mahvetme riskini göze almıştı. Gay dünyası için Ellen bir kahramandı.
Ellen dizisi amerikan tarihinin en komik dizilerinden biriydi, halk tarafından gerçekten seviliyor, bu komik kadının hayatı ilgi çekiyordu.
Ta ki birgün DeGeneres dizideki Ellen karakteri ile birlikte gerçek hayatta da lezbiyen olduğunu açıklayana kadar. The Pupy Episode adıyla meşhur 4. sezonun 22-23 numaralı bölümleri itirabiyle Ellen kimliğini ortaya sermişti.
Tabi Amerikan medyası ve halkı o zamanlar buna pek hazır değildi, aslında çok beğenilen ve hala aynı derecede komik olan dizi başkahramanının lezbiyenliğinden dolayı bir sezon sonra yayından kaldırıldı. O günden sonra Ellen'in hayatında yalnız ve sıkıcı günler başladı; ne telefonları çalıyor, ne de bir geleni oluyordu. En yakın arkadaşları bile artık bir lezbiyen bayanla görünmek istemiyorlardı. Ta ki şartlar biraz daha yumuşayana kadar.

2003 yılında The Ellen DeGeneres Show isimli talk show sunmaya başladı ve başarılı ratingleriyle eğlenceli programına hala devam ediyor..
Ellen'ın aşk hayatı ise herkesin bildiği sıradan mevzular gibi olmuş artık. Halkın önünde bir gay olmanın olumsuz yanı kiminle olduğunu herkesin bilmesi sanırım. Ellen'ın açıldıktan sonra bilinen ilk ilişkisi Anne Heche ileydi. Çiftin çok mutlu olduğuna dair söylentiler devam ediyordu taki 2000 yılında Anne Heche onu bir erkek için terk edene kadar. Ardından bir fotoğrafçı ile beraberlik yaşayan Ellenın bu ilişkisi de 4 yıl sonunda bitti.
2005 yılında bir sahne arkasında karşılaştıklarını biliyoruz Ellen ve Portia de Rossi'nin. Birbirlerinden ruh eşi olarak bahsediyorlar sevgiyle. 2008 yılında California eyaleti eşcinsel evliliğe izin verir vermez aşklarını resmiyete döktüler.

Tabi benim gibi uzaktan bakanlar için ellen 52 yaşında, portia ise 37 yaşında. bu evlilik ve aşk ne kadar devam eder bilinmez :P Gerçi evdede programlarındaki kadar neşeli ve hareketli ise bende atlayabilirim hemen kucağına :D Hemde 65 milyon dolarcığıyla dünyanın en zengin kadınlarından birinin karısı olmak var işin ucunda. Gay çiftler için soyadı alma hakkı varmı bilmiyorum ama ben olurdum Mrs. Sena DeGeneres :D Neyse gidenen ardındanbu kadar dövündüğüm yeter. Portia fıstık gibi kız, doğal olarak kaptı Ellen'i. Bende burda işmiş gibi onların hayatını yazıyorum. Ha buarada size evlerinden bahsetmiş miydim? Etmicem anasını satayım. Gül gibi de evleri var, oturuyorlar bir güzel. Eskiden o evde jennifer aniston ile brad pitt abimiz aşk yapıyordu angelina jolie işin için girene kadar.

Velhasıl bir insanın hayatından bahsetmek gıcık ve zor bir işmiş. Sevmedim bu meseleyi, bir daha kolay kolay yapmam herhalde. Oysa dün gece anıra anıra izlediğim ellen dizisinden bahsedip sizi de güldürmek istiyordum.

Ama şimdi sizi ellenin ilginç kıyafet denemeleriyle güldürebilirim. Ellencım eskiden pek bir zevksizmişsin be kuzum.


Bu da ellen'ın programında düğününden bahsettiği monoloğu:

1 yorum:

  1. Portia'yı kıskanıyorum buldu Ellen gibi kadını oh rahat :D

    YanıtlaSil