Gia Carangi: AIDS'den ölen ilk ünlü kadın ve Filmi

Gia Carangi
                     "too beatiful to die, too wild to live"

Gia isminde bir model olduğunu Angelina Jolie'nin oynadığı filmleri incelerken öğrendim. Supermodel kavramını oluşturan ( o da ne diye hala düşünsem de..) ve zamanının en çok aranılan modeli Gia Carangi, nasıl yaşadı, ne halde öldü?

İlginç bir film Gia. Angelina ablam bu film hakkında "Canlandırırken kendime en yakın hissettiğim rol Gia'dır" diyor.Ve gerçekten muhteşem bir oyunculuk performansı ile gözümüzü gönlümüzü coşturuyor. Şahsen tekrar hayran oldum kendisine. Zaten bu filmdeki rolüyle 1998 yılında, en iyi kadın oyuncu dalında hem golden globe hem de golden satellite ödüllerini almış.

Filmden çok bahsetmek istemiyorum, aslında istiyorum da kendimi tutuyorum. İzlerken aldığım keyfi sizin de alacağınızdan eminim. Sadece şunu bilmenizi isterim ki, Herkes onun peşinden giderken o Linda adında bir fotoğrafçı asistanının peşinden gitti. İstediklerine ulaşamayınca yanlış yerlere savruldu.

Gia Marie Carangi'den sözler:
"Seks her yerdeydi. Çok da bir anlamı yoktu. Bulunması zor olan şey aşktı. Onu arasanız bile, birçok insanda yoktu. Ve bulsanız da, tam orda, önünüzde duruyor olsa bile, etrafta bu kadar seks varken nasıl yaşayabilirdiniz ki?"
"Tanrı'nın herkes için bir planı olduğuna inanıyorum. O'nun benim için büyük bir planı var ama bu dünyada değil."


Gia filminden bir klip ile son verelim yazımıza:

2 yorum:

  1. a enteresan bi filme benziyor.sarışın abla da lostta oynayan kadın değil mi?

    YanıtlaSil
  2. her ne kadar bugüne değin 1 bölüm bile lost izlememiş olsam da evet o sarışın ablam lost oyuncusuymuş. filmi izlemeni tavsiye ederim.

    YanıtlaSil