Vakitsiz


Şuaralar manyaklar gibi çalışıyorum, akşamda kendimi kanepeme atıp film izleyerek uyuyorum. Yalnızlığımı daha derin hissettiğim dönemlerde müzik açık veya film seyrederek uyumayı denerim. Yoksa yatakta dönüp duruyorum. 
Dün gece de listeden herhangi bir filmi seçip öyle uzanmıştım. Gecenin bir vakti, filmde kötü sahneler vardı sanırım, uykumda korktuğumu hissettim. Biri üzerime geliyordu, birileri çığlık atıyordu vs. Seslerin bilgisayardan geldiğini anlayana kadar ter boşaldı vücudumdan. Nasıl korktum anlatamam. Biran tanıdık bir bilgisayar hatası sesi duydum, o da ne antivirüs programım update yapamadığı için hata veriyordu ve bu ses beni mutlu ediyordu :) Laptopun kapağını tekmelemek suretiyle kapattım ve uykuma huzurla geri döndüm.

2 yorum:

  1. ben de aynen böyle yapıyorum

    YanıtlaSil
  2. dün gece üst üste 3 film izlememe sebep oldu bu huyum. uyumak için tamamen rasgele açtım herseferinde. ama konuları ilgimi çekti ve sonuna kadar izledim. doğal olarak sabah işe geç kaldım :( bu alışkanlıktan kurtulmam lazım ama yapabilir miyim bilmiyorum.

    YanıtlaSil