Evlilik Mecburiyeti- Mr. Big ile Tanışma


Genç ve ailesinin ilgisi/baskısı altında kalmış bir bayan olarak geleceğini korkuyla beklediğim o günler yaklaşıyor sanırım. Bu hafta bir bey ile tanıştırıldım arkadaşlarımın aracılığı ile. Evlenmek niyetinde olan bir bayan için mükemmel bir eş gibi görünüyor. Tam bir Mr. Big vakası. Hani şu da olumsuz diyebileceğim, mazeret olarak kullanabileceğim hiçbir şeyim yok. Çok iyi bir hayat arkadaşı olur belki de, ama o kadar zor geliyor ki.
İsyan etmemeye çalışıyor, elimden geldiğince sabrediyorum ve olumlu yaklaşmaya çalışıyorum. Netice de bugün olmasa yarın ailemin baskısına dayanamayıp birine evet diyeceğim. Bari sevebileceğim, en azından anlaşabileceğim biri olmalı değil mi? Mr. Big balık burcu, romantik, işinde başarılı biri. Bizim tanışma şeklimiz ve ilişkimizin geleceği tamamen görücü usulü devam eder sanırım. Aslında görücu usülü ile evlenen çiftlerin daha mutlu yuvalar kurduklarını filan okumuştum, ama bir yuvada kendine yer veremiyorsan hayallerinde mutluluk üzeirne nasıl tahmin yürütebilirsin ki.. Benim en büyük zaafım, ailem. Onları üzmek istemiyorum, o yüzden hayatımdaki en büyük riski alıp bir evlilik kuyusu içine düşmeyi göze almalıyım.
Yazdıkça ne kadar karman çorman birşeyler ortaya çıktığının farkındayım ama işte şuanda benim hayatımda öyle karışık ki..

6 yorum:

  1. balık burcu doğru seçim
    kafası kendisiyle o kadar dolu olacaktır ki sana özgür olacağın zamanı tanır:)

    evli bi balık:)

    YanıtlaSil
  2. balık burçlarının aşırı duygusal ve ilgiye muhtaç olduğunu duymuştum. biraz realist bir insan olarak korkmuyor değilim açıkcası.

    YanıtlaSil
  3. bence denemelisin. Düşündüğün kadar iyi birisiyse mutlaka seversin hatta aşık bile olursun.

    YanıtlaSil
  4. sevmek, aşık olmak.. inşallah gerçekleşir bunlar. deniyorum işte, nereye kadar giderse. işin ucunda hem üzülmek hemde üzmek var, o yüzden bu kadar korkuyorum. kendi hayalkırıklığımı üstlenirim de bir başkasını üzecek olmaktan korkuyorum çilek.

    YanıtlaSil
  5. Valla aynı duyguları ben de yaşıyorum Sena. tam olarak ifade edemediğim bütün duyguları söylemişsin. evlenme gününün gelip çatması karabasan gibi çöküyor üzerime. ama ailemi ben de kıramıyorum hiç bişekilde ve eninde sonunda ben de birisi için evet demek zorunda kalacağım:((

    YanıtlaSil
  6. Bir Kore filmi izlemiştim, gay ve lezbiyen iki arkadaş ailelerine karşı kendilerini temize çıkarmak için evleniyor ve hatta bir çocuk yapıyorlardı. Şuan bu bile o kadar mantıklı geliyor ki.

    YanıtlaSil